Waarom kiezen voor een elektrische haard?

Het voordeel van een elektrische openhaard bij jouw woning in Oegstgeest of Noordwijk is het gemak. Bij Vano in Leiderdorp weten we daar alles van! Voor het aansluiten van een elektrische openhaard heb je geen schoorsteen of rookkanaal nodig. Het enige dat je nodig hebt voor een elektrische openhaard is een stopcontact waar de haard op aangesloten kan worden. Daarna kan de elektrische openhaard branden op elke plek in huis die jij maar wilt.

Welke elektrische openhaard past bij jouw woning in omgeving Oegstgeest en Noordwijk?

Doordat je alleen een stopcontact nodig hebt en geen rookkanaal, is er een ruime keuze voor het bepalen van de plek voor de elektrische openhaard. Je kan kiezen om de elektrische haard aan een wand te hangen of in te bouwen, net zoals een inbouw gashaard. Verder zijn er nog vele keuzes te maken in type branders en extra opties zoals ontspiegeld glas. Zo past de elektrische openhaard precies bij de woningstijl van jouw huis in Oegstgeest of Noordwijk. Door alle aangepaste wetten rondom houthaarden en gashaarden is de elektrische haard de laatste jaren bezig aan een ware ‘comeback’. Met moderne technieken zoals waterdamp, mist en rookeffecten bereiken de elektrische haarden van tegenwoordig een zeer realistisch effect dat niet hoeft onder te doen voor de houthaard. Daarnaast zijn er speciale ‘houtblokken’ beschikbaar die zorgen voor een realistisch vlambeeld. Bovendien hebben de meeste modellen naast een sfeerfunctie ook nog eens een verwarmingsfunctie. Hierdoor geniet je dus ook nog eens van de warmte!

Zo past de elektrische openhaard precies bij de woningstijl van jouw huis in Oegstgeest of Noordwijk. Door alle aangepaste wetten rondom houthaarden en gashaarden is de elektrische haard de laatste jaren bezig aan een ware ‘comeback’. Met moderne technieken zoals waterdamp, mist en rookeffecten bereiken de elektrische haarden van tegenwoordig een zeer realistisch effect dat niet hoeft onder te doen voor de houthaard. Daarnaast zijn er speciale ‘houtblokken’ beschikbaar die zorgen voor een realistisch vlambeeld. Bovendien hebben de meeste modellen naast een sfeerfunctie ook nog eens een verwarmingsfunctie. Hierdoor geniet je dus ook nog eens van de warmte!

Je kan ook bij ons terecht voor verschillende elektrische haarden

elektrische haarden

Wacht niet langer en kies een mooie elektrische openhaard!

Wil jij ook een elektrische openhaard laten installeren in jouw woning in de buurt van Oegstgeest of Noordwijk? Kom dan eens langs bij onze showroom in Leiderdorp of neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar (+31) 71 541 64 74. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze verschillende modellen!

wanders logo
Logo-Faber
dik-geurts_logo
nordic fire logo
logo_barbas
spartherm logo