Waarom kiezen voor een gesloten gashaard?

Een haard besturen door middel van een afstandsbediening. Makkelijker kunnen we het niet maken. Met slechts één druk op de knop is je haard aan, en met eenzelfde druk op de knop is die weer uit. Ideaal voor als je tussendoor nog even de kinderen op moet halen, of wanneer je laat thuiskomt maar toch nog even gezellig voor de openhaard wil zitten. Tegenwoordig zijn bijna alle gashaarden te bedienen door middel van een app. Heel eenvoudig vanaf je telefoon of tablet. Het grootste voordeel van een gashaard is dus het gebruiksgemak. Je hoeft geen vuur te stoken en niet langer te zeulen met hout of opslag van het hout. En het is nog hartstikke veilig ook, want je komt nooit direct in contact met het vuur.

Bovendien hoef je niet langer een schoorsteenveger langs te laten komen om het kanaal te vegen. Aangezien gasloten gashaarden gebruik maken van een concentrisch afvoersysteem. Een Concentrisch afvoersysteem wil zeggen dat zowel de aanvoer van zuurstof als afvoer van de rookgassen in één kanaal verwerkt wordt. Ook is de trek (luchtcirculatie) die het kanaal moet hebben vele male makkelijker te bereiken dan bij houthaarden. Het merendeel van de gashaarden kan door middel van een geveldoorvoer of via de aanbouw het dak uit. Wij raden echter wel aan om jaarlijks een beroep te doen op een van onze erkende vakmannen voor een onderhoudsbeurt.

Onze moderne gashaarden hebben allemaal een hoog rendement, dat betekent dat vrijwel geen warmte verloren gaat. Ideaal voor de nieuwbouwwoningen die tegenwoordig alleen nog maar op vloerverwarming draaien. De gashaarden zijn snel op temperatuur en makkelijk te regelen via de app of afstandsbediening. Het aanbod van vele verschillende modellen en vermogens van de gashaarden zorgt ervoor dat er voor elke woning een geschikte gashaard te vinden is

Bekijk hier onze Gas Haarden

Waar Wacht U Nog Op?

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op

wanders logo
Logo-Faber
dik-geurts_logo
nordic fire logo
logo_barbas
spartherm logo