Waarom kiezen voor een gesloten gashaard?

Als je sfeer en gemak wil combineren in één gas openhaard, voeg dan een propaan gashaard toe aan jouw woning in Oegstgeest of Noordwijk. Deze haard bestuur je door middel van een afstandsbediening – makkelijker kunnen het we niet maken! Met slechts een druk op de knop is je haard aan, en met eenzelfde druk op de knop is die weer uit. Ideaal voor als je tussendoor nog even de kinderen op moet halen of wanneer je laat thuiskomt maar toch nog even gezellig voor de openhaard wil zitten. Tegenwoordig zijn bijna alle gashaarden te bedienen door middel van een app. Heel eenvoudig vanaf je telefoon of tablet.

De voordelen van een gas openhaard op basis van propaan voor jouw woning in Oegstgeest of Noordwijk

Het grootste voordeel van een gashaard is dus het gebruiksgemak. Je hoeft geen vuur te stoken en niet langer te zeulen met hout of opslag van het hout. En deze openhaard is nog hartstikke veilig ook, want je komt nooit direct in contact met het vuur als je een gashaard op basis van het gas propaan laat installeren in jouw woning in Leiderdorp, Noordwijk of Oegstgeest. Bovendien hoef je niet langer een schoorsteenveger langs te laten komen om het rookkanaal te vegen, aangezien gesloten gashaarden gebruik maken van een concentrisch afvoersysteem. Een concentrisch afvoersysteem wil zeggen dat zowel de aanvoer van zuurstof als afvoer van de rookgassen in één kanaal verwerkt wordt. Ook is de trek (luchtcirculatie) die het kanaal moet hebben vele malen makkelijker te bereiken dan bij houthaarden

Het merendeel van de (inbouw) gashaarden kan door middel van een geveldoorvoer of via de aanbouw het dak uit. Wij raden echter wel aan om jaarlijks een beroep te

Laat geen warmte verloren gaan met een fijne gas openhaard

De moderne openhaarden die je bij Vano in Leiderdorp, vlak bij Oegstgeest en Noordwijk, kunt kopen hebben allemaal een hoog rendement doordat de gashaard werkt op propaan. Dit betekent dat er vrijwel geen warmte verloren gaat. Ideaal voor de nieuwbouwwoningen die tegenwoordig alleen nog maar op vloerverwarming draaien. De gashaarden zijn snel op temperatuur en makkelijk te regelen via de app of afstandsbediening. Het aanbod van vele verschillende modellen en vermogens van de gashaarden zorgt ervoor dat er voor elke woning een geschikte gashaard te vinden is.

Haal de warmte in huis en laat een openhaard op gas installeren

Met een nieuwe openhaard, bijvoorbeeld een gashaard op basis van het gas propaan, voor jouw woning in Oegstgeest of Noordwijk haal je een sfeervol verwarmingselement in huis. Wil je de beschikbare showmodellen zien? In onze showroom in Leiderdorp laten onze deskundige medewerkers met veel plezier de verschillende modellen zien. Voor iedere woning in Oegstgeest of Noordwijk hebben wij een passende gashaard die bijvoorbeeld met propaan werkt, maar we hebben ook een elektrische openhaard beschikbaar voor de liefhebber. Heb je vragen over de installatiemogelijkheden of onze modellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (+31) 71 541 64 74!

Bekijk hier onze Gas Haarden

Waar Wacht U Nog Op?

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op

wanders logo
Logo-Faber
dik-geurts_logo
nordic fire logo
logo_barbas
spartherm logo