Geen gas in jouw woning, maar toch het liefst een gesloten gashaard stoken?

Heb je geen aardgas in jouw woning, maar wil je toch genieten van de sfeer en veel gemakken van een gashaard? Dan biedt bio propaangas de uitkomst.

Er worden steeds meer woningen zonder gas gebouwd. Zo hebben veel nieuwbouwwoningen geen aansluiting meer op het gasnetwerk. Uiteraard zijn alle leveranciers van de gashaarden hierop voorbereid. De gashaarden branden namelijk ook op (bio)propaan en zijn dus in elke woning te installeren.

Propaan is geschikt voor praktisch alle huishoudelijke toepassingen, zoals verwarmen. Daarnaast kan propaan op verschillende manieren worden verpakt en opgeslagen – van navulbare gasflessen tot gastanks – en is het een ideale energiebron die steeds vaker in combinatie met andere hernieuwbare brandstoffen wordt gebruikt.

Vrijwel alle gashaarden zijn verkrijgbaar met een propaanbrander. Heb je nog een ‘gewone’ gashaard? Dan bouwen wij dat met alle gemak om naar een propaanhaard. Een gasleiding aangesloten op propaan kan tot zo’n 10 ml zijn druk behouden. Het is dus in bijna alle gevallen goed te doen om een propaanfles in de tuin te zetten en het netjes af te timmeren. Propaan is een van de schoonste brandstoffen als het gaat om CO2-uitstoot, zijn ‘broertje’ biopropaan is zelfs 100% duurzaam. Kortom het is nog steeds mogelijk om de makkelijke en gebruiksvriendelijke gashaard te plaatsen in jouw gasloze woning.

Horizon_Bell_XXL_3_HD+10cm+steen_set Unica-2_ambient_lighting_with-flames