White modern living room with fireplace and two chaise lounge - 3d rendering

Inbouw gashaard

Brengt warmte en sfeer bij u in huis!

✔ Sfeervolle haarden

✔ Duurzame openhaard

✔ Gespecialiseerd in leveren en plaatsen openhaarden

Dankzij een inbouw gashaard combineer je gezelligheid met design, wij hebben namelijk verschillende modellen beschikbaar die passen bij iedere woning in Oegstgeest of Noordwijk. De gashaard bedien je eenvoudig met een afstandsbediening of app, geeft constante warmte en is snel op temperatuur. 

Bovendien is een gashaard ontzettend veilig omdat je nooit direct in aanraking komt met het vuur. Dit zijn nog maar een paar van de redenen om een inbouw gashaard te laten plaatsen!

Een inbouw gashaard laten installeren door de specialist uit omgeving Oegstgeest en Noordwijk

De gashaard wint steeds meer aan populariteit en dat is niet zo verwonderlijk. Iedere inbouw gashaard die wij in Oegstgeest, Noordwijk of elders installeren heeft een ontzettend hoog rendement. Dit betekent dat er vrijwel geen warmte verloren gaat! Je kiest zelf welk vermogen de gashaard moet hebben en hoe je deze wilt laten inbouwen, bijvoorbeeld met een van onze natuursteen plateaus uit eigen productie. Wist je dat we deze plateaus zelf produceren in onze steenhouwerij? Een inbouw gashaard van Vano is dus werkelijk waar uniek voor jouw woning in Oegstgeest of Noordwijk! Onze specialisten installeren de openhaard op deskundige wijze zodat het concentrisch afvoersysteem correct is aangesloten.

Bekijk ons assortiment!

Vraag meer informatie aan of breng een bezoek aan de showroom

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden van een inbouw gashaard in jouw woning in Oegstgeest of Noordwijk? Bij Vano in Leiderdorp geven we je graag meer informatie en een deskundig advies. In ons familiebedrijf staat kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal. Kom langs bij de showroom of bekijk alle verschillende modellen gashaarden in ons portfolio. Heb je vragen? Wij zijn bereikbaar als je naar (+31) 71 541 64 74 belt.