White modern living room with fireplace and two chaise lounge - 3d rendering

Een openhaard van de specialist in regio Oegstgeest

Brengt warmte en sfeer bij u in huis!

✔ Sfeervolle haarden

✔ Duurzame openhaard

✔ Gespecialiseerd in leveren en plaatsen openhaarden

Ben je op zoek naar een deskundige installateur die een openhaard kan installeren in jouw woning in Oegstgeest of Noordwijk? Wij van Vano helpen je graag! Naast onze showroom in Leiderdorp hebben we een steenhouwerij waar wij unieke natuurstenen haardplateaus maken, zodat jij een openhaard in huis krijgt die je nergens anders ziet.

 De kennis gaat in ons familiebedrijf van generatie op generatie over, waardoor we altijd de meest efficiënte installatie van jouw nieuwe openhaard voorzien!

Een openhaard brengt sfeer bij jou thuis in Oegstgeest of Noordwijk

Wanneer je op zoek bent naar een sfeervol verwarmingselement voor jouw woning in Noordwijk of Oegstgeest, dan raden wij van harte een openhaard aan. Zeker in nieuwbouwwoningen wordt enkel gewerkt met vloerverwarming, waardoor je soms een kilte kunt ervaren in grotere ruimtes, zoals de woonkamer. Een openhaard brengt dan niet alleen warmte. Iedere openhaard heeft namelijk zijn eigen charmes. Daarom heb je bij ons keuze uit verschillende openhaarden, waaronder:

Bekijk ons assortiment!

Vraag advies aan een specialist op het gebied van openhaarden

Bij Vano vinden we het belangrijk dat jij een openhaard vindt die volledig bij jouw interieurstijl en voorkeuren past. Kom daarom een keer langs bij onze ruime showroom in Leiderdorp, vlak bij Noordwijk en Oegstgeest, als je op zoek bent naar een openhaard. Wij geven je graag een deskundig advies en laten je zien welke mogelijkheden er zijn. Heb je andere vragen of wil je een offerte opvragen? Neem contact met ons op door te bellen naar (+31) 71 541 64 74.