Skip to main content

Natuursteen voor een prachtige sfeer

Natuursteen is een luxe en stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Neem contact opOntdek meer
natuursteen 6
Over ons

De geschiedenis en het aanbod van Vano Natuursteen.

In 1998 werden de deuren van Vano Natuursteen geopend. De werkzaamheden bestonden uit het leveren van natuursteen producten zoals aanrechtbladen, vensterbanken, dorpels en vloeren in de steensoorten marmer, graniet en Belgisch hardsteen. In 2005 werd het naaste pand gekocht en de steenhouwerij uitgebreid met geavanceerde machines en werd het assortiment uitgebreid met dekton en composiet. Tot op heden is Vano uitgegroeid tot een echt familie bedrijf waarbij vader, zoon en moeder werkzaam zijn en zijn wij hofleverancier in de Regio leiden en omstreken. Alles wat geproduceerd word is maatwerk en kan bezichtigd worden in een showroom van 180 m2 waar je word geadviseerd door de vakkundige natuursteenhouwers zelf!

Erkend

Het ruim 25 jarige bestaan zegt wat over het bedrijf Vano Natuursteen!

Kom langs bij ons in de showroom en laat u adviseren door vader, zoon of moeder. Loop een rondje door de steenhouwerij vol met indrukwekkende machines waar word gewerkt met liefde voor het vak.   

Productoverzicht

  • Waterslagen
  • Neuten
  • Vensterbanken
  • Aanrechtbladen
  • Dorpels
  • Haard plateaus
  • Stoepplaten

Zie hier de bedrijven met wie wij samenwerken

Onze kernwaarden

De kwaliteiten en bedrijfskenmerken van ons bedrijf

Producten van hoge Kwaliteit

Bij vano werken wij alleen met hoge kwaliteit producten. Door dealer te zijn van vele top merken staan wij voor onze producten en garanderen wij top kwaliteit.

Snelle levering

Heeft u spoedig een dorpel of vensterbank nodig omdat de tegelzetter of stukadoor komt of ben u juist een aannemer die vergeten is de bestelling vroegtijdig te plaatsen ? Maak u geen druk, wij hanteren snelle levertijden. Door direct in de steenhouwerij het werk door te nemen is er vaak ruimte voor spoed orders.

Betrouwbaar

Heeft u spoedig een dorpel of vensterbank nodig omdat de tegelzetter of stukadoor komt of ben u juist een aannemer die vergeten is de bestelling vroegtijdig te plaatsen? Geen zorgen, wij hanteren snelle levertijden. Door direct in de steenhouwerij het werk door te nemen is er vaak ruimte voor spoed orders. Met ons ruim 25e jarige bestaan en de zovele geslaagde projecten hebben wij aangetoond dat wij staan voor ons werk.

Breng een bezoek aan de showroom

Maak een afspraak of loop naar binnen wanneer het u uitkomt. Onze showroom gevestigd in Leiderdorp staat vol opstellingen van gashaarden , houthaarden, pellet kachels in combinatie met natuursteen.  

Onze vakkundige adviseurs helpen je in het maken van de juiste keuze. Hof leverancier in de omgeving leiden , Oegstgeest, voorschoten, Noordwijk en Katwijk.

Openingstijden:

Zo – Ma: gesloten
Di – Vr: 09:00 / 15:00
Za: 10:00 / 15:00

Navigeer naar showroom