Skip to main content

Over ons

Natuursteen is een luxe en stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Ontdek meer
Een echt familiebedrijf
Ons verhaal

Een echt familiebedrijf

In 1998 werden de deuren van Vano Natuursteen geopend. De werkzaamheden bestonden uit het maken en leveren van natuursteen aan bedrijven en particulieren, zoals aanrechtbladen, vensterbanken, dorpels, neuten en vloeren.

In 2005 werd het naaste pand gekocht en de steenhouwerij uitgebreid met geavanceerde machines. In 2009 is Vano veranderd in Vano Openhaarden & Natuursteen.

Vanaf dat moment heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het plaatsen van openhaarden en rookkanalen.

natuursteen 1
natuursteen 1

Op de 1e verdieping is een showroom ter grootte van 180 m2 gebouwd, waar 22 gas,houthaarden en pelletkachels van verschillende merken zijn ingebouwd. Een ruim assortiment aan inbouw haarden en kachels. Ook liggen er vele verschillende soorten natuurstenen vloeren en schouwen en zijn vele van de haarden gecombineerd met natuursteen. Doormiddel van 6 stalen rekken vol met samples van alle soorten natuursteen en composiet is er een ruime keuze in kleur en steensoort.

De kracht van Vano is dat zij de haarden van a tot z voor u kunnen bouwen en de haardplateau’s komen uit de eigen houwerij.

Vano is een echt familiebedrijf. Zowel vader, moeder en zoon heten u van harte welkom!

Na binnenkomst in de showroom werd het ons al snel duidelijk dat we met echte vakmensen te maken hadden. Het contact was erg vriendelijk en al onze vragen werden vakkundig beantwoord. De combinatie van dit vakmanschap en de persoonlijke stijl gaf voor ons de doorslag om onze nieuwe haard bij Vano af te nemen. Dit vertrouwen is tijdens en na de installatie helemaal waargemaakt. We kunnen Vano dan ook gerust aanraden.

Raymond KromhoutVano, kwaliteit in openhaarden & natuursteen

Breng een bezoek aan de showroom

Maak een afspraak of loop naar binnen wanneer het u uitkomt. Onze showroom gevestigd in Leiderdorp staat vol opstellingen van gashaarden , houthaarden, pellet kachels in combinatie met natuursteen.  

Onze vakkundige adviseurs helpen je in het maken van de juiste keuze. Hof leverancier in de omgeving leiden , Oegstgeest, voorschoten, Noordwijk en Katwijk.

Openingstijden:

Zo – Ma: gesloten
Di – Vr: 09:00 / 15:00
Za: 10:00 / 15:00

Navigeer naar showroom